Ознака: КПМ

80 години од формирањето на КПМ во Тетово: Светол датум кој...

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска присуствуваше на одбележувањето на јубилејни 80 години од формирањето на Комунистичка партија на Македонија во Тетово, во...