Ознака: Костадиновска-Стојчевска

По пожарот во Универзална сала, Костадиновска-Стојчевска најави тужба за Арсовска, за...

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ги отфрли вчерашните обвинувања од градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и најави тужба за клевета. Министерката денеска на...

Костадиновска-Стојчевска: Нема да има никаква цензура, историјата да не ни биде...

Да престанете со слободна интерпретација на меѓународни договори, соработката со Бугарија е долго време активна и не е ништо ново, топла вода не измисливме...