Ознака: координирана акција

Координираната акција резултира со заплена на 161 килограм кокаин во Солун

Македонската полиција активна во заедничка меѓународна полициска операција Македонската полиција викендов успешно реализира заедничка операција на недозволена трговија со кокаин, при што во Солун се...

Спасовски: Во 2022 година има за 50 отсто зголемена откривачка дејност...

Ако се согледаат статистичките податоци за 2022 година, ќе се забележи дека во делот на корупција е забележана за 50 отсто зголемена откривачка дејност,...