Ознака: Коинциденција

Коинциденција што можеби и не значи „случајно совпаѓање на настани“

ИНТЕРЕСНО СОВПАЃАЊЕ НА „ПАДОТ НА ЦИПРАС ВО ГРЦИЈА“ И „ОСПОРУВАЊАТА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР И ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ“ ОД СТРАНА НА МАКЕДОНСКИОТ УСТАВЕН...