Ознака: коати

Со уште пет бебиња коати се збогати скопска Зоолошка

На почетокот на мај во скопската Зоолошка градина се родија пет јужноамерикански коати (nasua nasua). Бебињата напредуваат добро, но уште се одвоени заедно со...