Ознака: „клучеви калаузи“

Партиско-коалициските „клучеви калаузи“ што го урнисуваат патот до посакуваниот систем

Разрешувањето на директорот на Клиниката за кардиохирургија како повод Партизацијата, како негативен феномен на македонското општество, очигледно се има претворено во општоприфатена состојба, штом висок...