Ознака: ќленови

ЗНМ избра членови на Управен, Надзорен одбор и на Советот на...

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) вчера во рамки на годишното собрание покрај претседател, избра и членови на Управен и Надзорен одбор, како и...