Ознака: Каролина Мицевска

„Записи“ – дело со трајни вредности

Промовирана нова книга од Каролина Мицевска Во присуство на голем број гости, роднини, пријатели, познати личности, деновиве во Прилеп беше промовирана книгата „Записи“ од Каролина...

Промовирана нова книга од Каролина Мицевска – „Записи“ дело со трајни...

Во присуство на голем број гости, роднини, пријатели, познати личности, деновиве во Прилеп, беше промовирана книгата „Записи“ од Каролина Мицевска, дописник на „Нова Македонија“...