Ознака: Јом Кипур

Честитка по повод Јом Кипур

Редакцијата „Нова Македонија“ им го честита најсветиот еврејски празник Јом Кипур на сите припадници на еврејската заедница во Македонија. Јом Кипур е празник на помирувањето,...