Ознака: „Јазол“

Промовиран романот „Јазол“ од Дејан Алексиќ

Во спомен-собата на Миладиновци, „Т’га за југ“, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје се одржа промоцијата на романот „Јазол“ од српскиот писател Дејан...