Ознака: изгребана тава

Зошто никогаш не треба да готвите во изгребана тава

Домување Сигурно имате некоја тава во кујната што ја користите и покрај тоа што е малку изгребана и уништена. Меѓутоа, лекарка предупреди дека сентименталноста кога...