Ознака: Исфахан

Неразјаснетиот напад со дронови врз тајна фабрика за оружје носи ризик...

Нападот со дрон врз фабрика од одбранбената индустрија во иранскиот град Исфахан, што се случи изминатиот викенд, може да доведе до отворен регионален конфликт,...