Ознака: ИНТЕРНЕТ-ЖИВОТ

Сајбер-хигиената треба да има идентичен третман како личната

Хакирањето стана услуга, велат познавачите. Според нив, на сето тоа се додава и употребата на вештачката интелигенција (ВИ) за целите на создавањето хакерски напади....