Ознака: Иљчо Китанов

Време е да се обединиме и заедно да зачекориме

Македонците, без разлика на местото на раѓање, живеење или работење, се составен и нераскинлив дел од македонскиот народ. Оттука, Македонија како заеднички именител и...