Ознака: Харис Бабачиќ

Кога ќе биде крајот на пандемијата – д-р Харис Бабачиќ со...

Пред неколку месеци изгледаше многу надежно дека пандемијата ќе заврши во 2022 година, меѓутоа сега е сè уште неизвесно дали тоа ќе се случи....