Ознака: ГолденАј 007

„ГолденАј 007“ конечно доаѓа на Иксбокс и Нинтендо свич

Техно Познатата игра „ГолденАј 007“ доаѓа наскоро на конзолата Иксбокс на „Мајкрософт“, како и на рачната играчка конзола Свич на „Нинтендо“. Станува збор за ремастер...