Ознака: гасот и нафтата

Неколку елементи што придонесоа за поевтинување на гасот и нафтата

Експертите очекуваат во наредниот период цената на горивата да продолжи да паѓа, а со почетокот на летото, поради зголемување на побарувачката за сурова нафта...