Ознака: фотографија на неделата

ГАЛЕРИЈА од изборот на фотографиите на неделата, кои вие ни ги...

„Нова Македонија“ секоја недела избира фотографија на неделата, која секој вторник се објавува на цела страница во печатеното издание на весникот. Изборот се прави...

Огномет на Мимоза Чолак – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Огномет на авторката Мимоза Чолак е изборот за фотографија во првата недела од оваа 2023 година. -Фотографијата е направена на 20.8.2022 година во Охрид....

Рајски поглед од Бигорски манастир на Ристе Спироски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Фотографијата Рајски поглед од Бигорски манастир према левата страна од Кораб на Ристе Спироски е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“. Утре...

Охридски сокак на Мимоза Чолак – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Охридски сокак на Мимоза Чолак е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“. -Фотографијата е направена минатото лето во Охрид. На фотографијата...

„Пази, куче!“ на Јована Савевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Пази, куче! на Јована Савевска е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“. - Секогаш безбеден покрај најдобриот другар - ја опишува...

Потопената црква „Св. Никола“ на Никола Петревски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Потопената црква „Св. Никола“ на Никола Петревски е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“. Фотографијата, вели авторот, е направена во...

Мир и победа на Снежана Алексовска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Делото насловено Мир и победа на авторката Снежана Алексовска е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“. Фотографијата е направена кај споменикот Паднати...

Тивка мелодија на Марија Филевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Изборот на фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“ е Тивка мелодија на Марија Филевска. Фотографијата е направена во селото Камењане. Таму природата создала водопади...

Куклени ѕвезди на Влатко Рафески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Изборот на фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“ е Куклени ѕвезди на авторот Влатко Рафески. Фотографијата е направена овој месец на локација Куклица -...