Ознака: фестивал „Рута“

Драмскиот театар на фестивалот „Рута“ во Хрватска

Драмскиот театар Скопје, со монодрамата „Кармен“, денеска ќе учествува на фестивалот „Рута“. Гостувањата на членките од Регионалната унија на театри со своите претстави се...