Ознака: федерации

Со Законот за спорт се обезбедуваат финансиски поттикнувања за националните спортски...

Заменик министерката за правда Викторија Аврамовска - Мадиќ, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсоски денеска одржаа прес-конференција во врска...