Ознака: европски предизвик

Миграцијата е европски предизвик кој бара европски одговор, истакна Фон дер...

Во дискусија со претставникот на шведското претседателство со Советот на ЕУ и претседателот на Комисијата Фон дер Лајен, европретставниците побараа конкретни случувања во миграциската...