Ознака: еврејски свадби

„Мазал тов“ – изложба за еврејските свадби во Македонија меѓу двете...

Во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија, на 19 мај 2023 година, беше отворена изложбата „Мазал тов“ - Еврејските свадби во Македонија...