Ознака: економски сектор

Кина со силен импулс за развој на приватниот економски сектор

Економско зајакнување со специјализирани институции за промовирање на приватната економија Основањето посебна институција, наречена Биро специјализирано за промовирање на развојот на приватната економија, е оценето...