Ознака: двоен албум

Беспрекорната техника на Симон Трпчески – задоволство за пијанофилите

Престижната „Лин рекордс“ со двоен албум на нашиот пијанист Престижната британска издавачка куќа „Лин рекордс“ го издаде двојниот албум на кој пијанистот Симон Трпчески повторно...