Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25595)

Кога многу е малку

Доста ми е од таква лажна форма на квалитетен живот, во кој квалитетот се мери според правилата на мерливото, а не на доживеаното Луѓето како...

Ставовите на Мајкл Смеркорниш од Си-ен-ен и на Роџер Вотерс од...

Мајкл Смеркорниш Кажете ми, накратко, кој е вашиот став за пандемијата на ковид-19. Роџер Вотерс - Пандемијата е интересно прашање, но веројатно не е нешто во што...