Ознака: Џејмс Рубин

Во Бугарија има загадувачи кои шират манипулации, тешко да има нормална...

Една од работите со кои денеска разговарав со претставниците на властите во земјава се начините како САД можат да ѝ помогнат на Владата со...

Македонската поддршка за Украина е цел на дезинформации, САД нудат техничка...

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска се сретна со специјалниот пратеник и координатор на Центарот за глобален ангажман на американскиот Стејт департмент, Џејмс Рубин,...

На Балканот има проблем со руските дезинформации, вели Џејмс Рубин пред...

Специјалниот пратеник и координатор на Центарот за глобално ангажирање на американскиот Стејт департмент, Џејмс Рубин, денеска ја започнува посетата на Црна Гора, Македонија и...