Ознака: Детски гласови 2022

Поетската манифестација „Детски гласови 2022“ и промоција на истоимената збирка...

На 24 септември во Ресен Здружението за граѓанска иницијатива во културата „Жар Преспа“ од Ресен, оваа година по трет пат ја организира детската поетска манифестација „Детски...