Ознака: Дете мечкар

Дете мечкар на Мери Бошкоска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Дете мечкар на авторката Мери Бошкоска е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Фотографијата е снимена на 20. Карневал „Прочка“ во Прилеп. Оваа...