Ознака: булки крај лозјата

„Булки крај лозјата“ од Гонца Перунковска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Булки крај лозјата” на авторката Гонца Перунковска е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Како финале на еден прекрасен ден, залез...