Ознака: Борис Вујиќ

Потресите во банкарските гиганти нема да го разбрануваат Балканот

Гувернерот на Централната банка на Хрватска, Борис Вујиќ, во ексклузивно интервју за МИА оценува дека актуелните случувања со банката во Силиконската долина и со...