Ознака: боречкиот

Подмладокот на боречкиот клуб 7 Мај од Прилеп е иднината на...

Последните неколку години клубот ниже успеси со екипата на девојки, со која на неколку првенства го освојува првото екипно место во Македонија, а наградуван...