Ознака: болни лица

Изнемоштените и болните до полноќ можат да се пријавуваат за гласање...

Изнемоштените и болните лица до полноќ можат да се пријавуваат за гласање на претседателските избори закажани за 24 април. - Избирачот кој не е во...