Ознака: Битолски пожарникари

Битолските пожарникари добија ветување за нова зграда

За „Денот на пожарникарството на Македонија“ градоначалникот на Битола им вети нова зграда на битолските пожарникари. -Денес кога се одбележуваат 187 години, од формирањето на...