Ознака: Биљана

Помеѓу сонот и јавето

Рецензија (Кон поетската книга „Додека спиеш“ од Биљана Стојановска) По одличните поетски книги, „Зборовите немаат значење“ („Антолог“, 2015) и „Стан што се распаѓа“ („Галикул“, 2018), со...