Ознака: башибозукот

Крај на башибозукот во државата!

Став Македонија е унитарна држава, така и ќе остане. Обидите се многубројни за нејзино рекомпонирање или анулирање. Територијалните аспирации и сецесионистичките намери се присутни и...