Ознака: Бајалџиев

Почина професорот Бајалџиев, поранешен министер за образование

Долгогодишниот професорот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје, Димитар Бајалџиев, почина вчера на 78 години, соопшти Правниот факултет. Бајалџиев почна со работа на Правниот...