Ознака: Армија на Македонија

Mирот, стабилноста и безбедноста се обезбедени за нашата земја, вели Маричиќ

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, денеска ја предводеше владината делегација составена од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и заменик министерот за одбрана...