Ознака: 8-ми март

Аплаузи за маршовскиот осмомартовски концерт на Градскиот дувачки оркестар

По повод 8-ми март, Меѓународниот ден на жената, Градскиот дувачки оркестар попладнево одржа параден/маршовски концерт во центарот на Скопје. Маршутата на движење се одвиваше од...