Ознака: 40 тела

Во двор на поранешен полицаец од Салвадор закопани околу 40 тела

Најмалку 24 тела претежно на жени се пронајдени во дворот од куќата на поранешен детектив во Салвадор, кој беше уапсен за убиство на две...