Ознака: 3.000

Државата ќе дели помош од по 3.000 денари за илјадници граѓани...

Владата денеска ја одржа 91-та седница, на која е усвоен Предлогот на Закон за финансиска поддршка на социјално ранливи категории граѓани за справување со...