Ознака: Џенифер Лопе

Џенифер Лопез: Алекс е мојата „сродна душа“

Џенифер Лопез е годинашната добитничка на видеонаградата „Мајкл Џексон“ за особен придонес во областа на музичките спотови и филмовите, со кои добитниците се претставуваат...