Ознака: „Љубен Лапе“

ФОТОГАЛЕРИЈА: Добре дојдовте, првачиња

Холот на ООУ „Љубен Лапе“ беше преполна од првачињата, нивните родители, баби и дедовци, постари и помали браќа и сестри. Се најдоа старите другари и...

Одделение од „Љубен Лапе“ во изолација поради ученик позитивен на коронавирус

Цела парлалека од осмо одделение во основното училиште „Љубен Лапе“ во скопската општина Аеродром од денеска е во изолација, поради ученик кој добил позитивен...