Ознака: четкање

Со суво четкање до здраво тело

Нега и убавина Наместо илјада различни третмани, можете да постигнете убава и затегната кожа само со една четка. Сѐ што ви треба е четка од...

Зајаците не сакаат капење туку само четкање

Ако имате зајак со кратко влакно, најдобро е да го четкате најмалку еднаш неделно. Доколку имате зајак ангора, четкањето треба да биде секојдневно и редовно проверувајте...