Ознака: Цртежот

Цртежот на Да Винчи купен за 2,5 фунти, продаден за 8,8...

Цртежот на Леонардо да Винчи „Мечка на главата“ беше продаден на аукција за рекордни 8,8 милиони фунти. Цртежот е направен на розовa-беж хартија, со...