Ознака: хибернација

Администрација во колективна хибернација

Настрана комплетната нефункционалност и на службите и на нивните електронски системи, неизбежниот впечаток дека целиот амбиент, од никогаш воспоставеното прецизно следење на процедурите, преку...

Како малите и средните претпријатија да излезат од пандемиската хибернација

Секторот на микро, мали и средни претпријатија како целина е доминантен во македонската економија и опфаќа 99,8 отсто од сите претпријатија, а исто така...