Ознака: Хармоника

Нашите концерти се пример за најдобро организирани проекти во светски рамки

По 14-ти пат се одржа свечен концерт по повод меѓународниот проект „6 Мај - Светски ден на хармониката“ Зорица Каракутовска, професорка по хармоника Во организација на...

Хармониката ми е најверна пријателка

Станче Петковскa (70), музичарка аматерка За Станче Петковска (70), наставничка по музичко образование во пензија, третата доба навистина е златна и креативна, исполнета со дружење,...