Ознака: Француска фрегата

Француска фрегата навлезе во Црното Море

Француска фрегата навлезе во Црното Море и нејзиното движење го надгледува руската Црноморска флота, соопшти Националниот центар за одбранбена контрола. - Силите на Црноморската флота...