Ознака: Фатон Мазреку

Изложба на Фатон Мазреку во КИЦ

Изложба на слики на Фатон Мазреку ќе биде отворена во Културно-информативниот центар - Скопје, вечерва, во 20 часот. Фатон Мазреку (Малишево, Косово) дипломирал на...