Ознака: управен одбор

М-НАВ доби ново раководство, Милан Кораќ претседател на Управниот одбор

Нацоиналниот оператор за воздухопловна навигација М-НАВ и официјално доби ново раководство по инцидентот на 4 јануари годинава со упад во објектот и напад на...

ЗНМ избра членови на Управен, Надзорен одбор и на Советот на...

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) вчера во рамки на годишното собрание покрај претседател, избра и членови на Управен и Надзорен одбор, како и...

Се крати бројот на членови во управните и надзорните одбори во...

На предлог на Министерството за економија Владата на денешната седница го усвои Предлог -законот за изменување и дополнување на Законот за јавни претпријатија со...

Санел Кустурица нов член на Управниот одбор на Шпаркасе Банка Македонија

М-р Санел Кустурица е назначен за нов член на Управниот одбор на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје на 26.03.2021 година. Како член на Управниот одбор,...

Владата го предложи Макрадули за член на Управниот одбор на „Пошта“

Во однос на кадровските решенија, Владата заклучи да му препорача на Надзорниот одбор на Акционерско друштво за поштенски сообраќај „Пошта на Северна Македонија“ во...

Седница на Управниот одбор на Здружението на судии

Понудениот пакет-мерки за платите на судиите и останатите додатоци на плата треба да се прифати со оглед на фактот дека тој нуди системско решавање...