Ознака: трансформирање

Загреб и Софија ги претвораат најголемите сали во болници

Додека Хрватска и Бугарија очекуваат бројот на заразени со коронавирусот да се зголемува, беше одлучено најголемите концертно-спортски сали во Загреб и Софија да бидат...

Како да му дадете живот на таванот

Кога ви треба уште малку екстра простор за вашето семејство, нема потреба да се справувате со болниот процес на селење. Над вас се наоѓа...